1
Domaći fudbal

Zakopane ratne sekire

Objavljeno: 14.03.13 u 18:34

despotovic-kurcubic

Sukob na relaciji Đorđe Despotović i najvatreniji navijači subotičkog Spartaka okončan je pobedom „Marinaca“ i to tako što je napadač na konferenciji za medije posvećenoj predstojećem duelu sa Radom iskoristio priliku da uputi izvinjenje zbog svog „nepromišljenog gesta“.

„Drago mi je što sam danas ovde da još jednom pokažem svoju pripadnost klubu za koji igram.  Zahvalan sam Upravi što sam uz njihovu pomoć rešio nesporazum sa navijačima. Ponikao sam u klubu Crvena Zvezda i da sam njen član bio do omladinske karijere. Bez namere da nekoga povredim, zbog nekadašnje mladalačke karijere, oblačenjem majice kluba u kojem sam ponikao, izazvao sam potpuno opravdano revolt mog sadašnjeg kluba, Uprave, saigrača, stručnog štaba i navijača.

Nisam smatrao da će to eskalirati i izazvati revolt. Profesionalac sam, pripadnik sam Spartaka, želim da ostvarim svoje snove i postanem igrač nekog od velikih evropskih klubova. Spartak mi je tu mogućnost pružio, Zato sam im zahvalan. Poštujem svoj klub i ovim pute želim da stavim tačku na dalji komentar. Želim da se javno izvinim svima, da do kraja profesionalno odradim ugovor i da mi Subotica ostane u lepom sećanju. Nadam se da ću svojim golovima doneti puno radosti ekipi i navijačima i to već u subotu kada igramo protiv Rada na Banjici“ – rekao je Despotović.

Podsetimo da se mladi reprezentativac Srbije pre nekoliko meseci u emisiji SOS kanala pojavio u navijačkoj majici Crvene zvezde i da je od tada pa do danas trajao „rat“ sa navijačima Spartaka koji su ga u svakoj prilici uprkos dobrim igrama besomučno vređali.

Konferenciji je prisustvovao i jedan od takozvanih vođa navijača subotičkog kluba koji je u ime svoje grupe prihvatio Despotovićevo izvinjenje. Što bi rekao Ilija Čvorović iz Balkanskog špijuna – „Sad će lepo Đura da ti oprosti što te je tukao“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Zakopane ratne sekire | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter