0
AdmiralBet ABA Liga

foto:starsport

Smešni smo

Objavljeno: 14.03.13 u 13:43

foto:starsport
foto:starsport

Trener košarkaša Partizana mt:s Duško Vujosević rekao je danas da su njegov klub, Crvena zvezda i Grad Beograd najodgovorniji za to što se završni turnir Jadranske lige ne igra u srpskoj prestonici.

„Smešno je da za celu situaciju okrivljujemo Jadranski ligu, stavljamo se u ulogu žrtve, a odavde niko nije pokazao interes za taj turnir. Ni Partizan ni Crvena zvezda nisu napravili nikakav napor, a ako je negde trebalo da sarađuju onda je to ovde“, rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

Posle mnogo kontradiktornosti i komplikacija, čelnici Jadranske lige su odlučili da organizatori završnog turnira budu Laktaši i KK Igokea.
„Nama to ne ide u prilog, ali verujem da je to pravedno. I ranije sam se zalagao da onaj ko regularni deo sezone završi na prvom mestu prvi i dobije priliku da organizuje završni turnir. Roman Lisac je pokušavao da organizuje turnir u Beogradu jer je računao da će Grad biti zainteresovan za takav spektakl. Ja sam mislio da bi za Beograd bilo dobro da svojim klubovima obezbedi šansu za plasman u Evroligu, jer je to nešto što bi svakako podiglo kvalitet života u gradu“, istakao je Vujošević.

Strateg crno-belih odbacio je argumente da nije mogla da se garantuje bezbednost učesnicima turnira koji bi bio održan u Beogradu.
„Priče o tome da ne može da se osigura mir i da o ovome sa srpskom policijom treba da pregovara čovek iz Slovenije nemaju smisla“, dodao je Vujošević, a prenosi agencija Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter