1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Šćepović spreman za Hrvate

Objavljeno: 14.03.13 u 23:16

SERBIA-BELGIUM-FIFA WORLD CUP 2014-QUALIFICATIONS GROUP A

Foto: starsport

Jednu brigu manje pred gostovanje u Zagrebu imaće selektor Siniša Mihajlović pošto se na teren posle oporavka od povrede zadnje lože vratio Marko Šćepović.

Mladi napadač Partizana propustio je utakmice protiv BSK-a i Jagodine, a možda ga ne bude ni na duelu sa OFK Beogradom, ali prema njegovim rečima trebalo bi da bude spreman za duel sa Hrvatskom.

„Nije još potpuno sigurno, ali verujem da ću da budem spreman i za duel sa OFK Beogradom i da ću moći da se stavim na raspolaganje selektoru pred meč u Zagrebu“ – rekao je Šćepović u izjavi za Večernje novosti.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Šćepović spreman za Hrvate | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter