1
ATP

Nadal u četvrtfinalu Indijan Velsa protiv Federera

Objavljeno: 14.03.13 u 08:58

nadal

Rafael Nadal pobedio je Ernestsa Gulbisa posle velike borbe sa 4:6, 6:4, 7:5 i igraće u četvrtfinalu Indijan Velsa protiv Rodžera Federera.

Potpuno neverovatan podatak, koji se verovatno nikada nije dogodio ranije, je da su Nadal i Gulbis imali identičan servis! Obojica su ubacili 66% prvog servisa, obojica su osvojili 75% poena kada ubace prvi servis i obojica su osvojili 41% poena posle drugog servisa.

Gulbis je u nekoliko navrata bio na dva poena od pobede, ali iako je izgubio pokazao je značajan napredak. Otarasio se ‘dečijih bolesti’ i potpuno je promenio tehniku forhenda koji sada izleda prilično čudno ali je mnogo konstantniji nego što je bio ranije. Što se Nadala tiče, on je ovaj meč dobio ‘na srce’ a u sledećem će mu biti potrebno i nešto više od toga.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadal u četvrtfinalu Indijan Velsa protiv Federera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter