1
Fudbal

I Aksentijević među orlićima

Objavljeno: 14.03.13 u 14:24

curcic
Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak od 23 fudbalera za predstojeće dve prijateljske utakmice protiv Holandije (22. marta) i Bugarske (26. marta). Ćure je odlučio da u nacionalni tim pozove i sve fudbalere koji su na utakmici protiv Engleske učestvovali u incidentima, a među pozvanim fudbalerima se nalazi i Nikola Aksentijević, koji od letos nije odigrao niejdan meč.

„Oscilacije u formi su normalne i moram da vodim računa da nekoga ne otpišem zbog ne igranja u klubu. Kroz utakmice u domaćem prvenstvu dobili smo jasniju sliku nego pre dva meseca. Takođe, uvideli smo gde smo grešili ranije“ rekao je Ćurčić.

Na spiksu se nalaze:

Golmani:
Nikola Perić (Hajduk Kula), Đorđe Lazović (Javor), Marko Dimitrijević (trenutno bez kluba),

Odbrana:
Nikola Aksentijević (Vitese), Marko Petković (OFK Beograd), Uroš Ćosić (Peskara), Aleksandar Pantić (Crvena zvezda), Uroš Spajić (Crvena zvezda), Lazar Ćirković (Rad), Uroš Vitas (Rad), Slobodan Lalić (Hajduk Kula)

Sredina terena:
Darko Brašanac (Partizan), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Goran Čaušić (Eskišehirspor), Miloš Jojić (Partizan), Aleksandar Kovačević (Spartak ZV), Nemanja Radoja (Vojvodina), Andreja Mrkela (Eskišehirspor), Filip Malbašić (Hofenhajm),

Napad: Đorđe Despotović (Spartak ZV), Aleksandar Mitrović (Partizan), Luka Milunović (Crvena zvezda), Uroš Đurđević (Rad).

Mlada reprezentacija Srbije priprema se za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2015. godine u češkoj. Reprezentacija Srbije takmiči se u kvalifikacionoj grupi 9 sa selekcijama Italije, Belgije, Kipra i Severne Irske. Prvi meč odigraće 5. septembra na Kipru.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title I Aksentijević meÄ‘u orlićima | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter