1
Evroliga

Duvnjakov Retimno slavio na gostovanju

Objavljeno: 14.03.13 u 08:34

duvnajk

Košarkaši Retimna savladali su kao gosti ekipu Apolona sa 75:65 (24:15, 16:22, 16:17, 19:11) u prvoj utakmici 20. kola prvenstva Grčke.

Retimno je od početka nametnuo svoj stil igre i uz dosta poena pod košem protivnika imao je i dvocifrenu prednost sredinom prvog poluvremena. Izostao je bolji šut Apolona sa distance i za tri poena, pa su Uroš Duvnjak i saigrači mogli da kontrolišu meč u svakom trenutku.

U drugom poluvremenu oba tima su se više skocentrisala na odbrane pa publika nije uživala u većem broju poena, ali, bar je to bio slučaj sa Retimnom, cilj je opravdao sredstva i upisani su novi bodovi.

Duvnjak je igrao skoro celu utakmicu, 38 minuta i za to vreme postigao je osam poena (3/5 za dva, 0/2 za tri i 2/2 sa liniije penala) uz tri skoka i jednu asistenciju.

Retimno je i dalje na odličnoj petoj poziciji na tabeli a sledeći meč igra 20. marta sa ekipom PAOK-a.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Duvnjakov Retimno slavio na gostovanju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter