1
Fudbal

Foto: starsport

Spisak u subotu

Objavljeno: 13.03.13 u 14:19
Foto: starsport
Foto: starsport

Selektor fudbalske rperezentacije Srbije Siniša Mihajlović u subotu će saopštiti spisak igrača na koje računa za utakmice sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu.

Mihajlović će tačno u podne u hotelu Hajat pročitati spisak na kojem će biti 24 igrača, plus tri golmana, a među njima i povratnik u nacionalni tim Dejan Stanković, prenosi agencija Tanjug.

Okupljanje državnog tima Srbije zakazano je za ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Utakmica Hrvatska – Srbija igra se 22. marta od 18 sati na zagrebačkom Maksimiru, a duel Srbija – Škotska na programu je četiri dana kasnije od 20.30 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Spisak u subotu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter