in ,

Spasojević: Šta će nam F4, ako budemo prvi?

dodik-igokea

Predsednik Igokee Boris Spasojević rekao je da još uvek nisu dobili zvaničan dopis da će se završni turnir ABA lige organizovati u Laktašima.

„Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima“, izjavio je Spasojević.

Prvi čovek Igokee je rekao da tom klubu nije potrebno da organizuje F4 kada će najverovatnije obezbediti učešće u Evroligi naredne godine, a prvu priliku da to i učine imaće već za vikend protiv Krke.

„Zašto bismo bili domaćini? Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i plasman u Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari“, naglasio je Spasojević.

Direktor takmičenja ABA lige Josip Bilić je jutros rekao da je prihvaćen predlog da se završni turnir održi u Laktašima, dok je generalni menadžer Roman Lisac izjavio da još uvek ništa nije odlučeno.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Spasojević: Å ta će nam F4, ako budemo prvi? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana for my mission.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Gume neće biti problem

Nenadić povređen