1
AdmiralBet ABA Liga

„Mirnoćom do pobede“

Objavljeno: 13.03.13 u 20:50

Ćapin

Utakmicom između Splita i Radničkog već u četvrtak biće otovoreno 25. kolo ABA lige posle kojeg bi moglo da bude poznato koja četiri kluba će igrati na završnom turniru. Kragujevčani se nadaju da bi trijumfom na Gripama mogli da otklone dilemu oko svog učešća.

„Split na domaćem terenu igra mnogo bolje nego u gostima, pa ulogu favorita prepuštam domaćinu. Ova liga je pokazala nebrojeno puta da svako može svakoga da pobedi, zato ne smatram da smo u prednosti u odnosu na Split. Naš pristup će, siguran sam, biti dobar kao i na većini utakmica. Bitno je da ostanemo u igri do samog kraja, da se domaćin ne odvoji nekom razlikom koju bismo morali da jurimo. Za to nam je potrebna staloženost, vera celog tima i stručnog štaba da možemo da dođemo do istorijske šanse za klub – da konkurišemo za sam vrh Jadrana“ – rekao je Aleksandar Ćapin, jedan od najboljih igrača lige.

Nakon dva vezana gostovanja u Dalmaciji, Zadru i Splitu, Radnički će u poslednjem kolu 23. marta ugostiti Crvenu zvezdu, a taj meč bi mogao da bude od velikog značaja za Kragujevčane ukoliko sutra ne upišu pobedu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter