1
Dejvis kup

Kurijer veruje Izneru i Kveriju

Objavljeno: 13.03.13 u 23:11

kurijer-izner

Iako ćemo na zvaničnu potvrdu morati da sačekamo do 10 dana pred sam meč između Dejvis kup reprezentacija SAD i Srbije, selektor Amerikanaca Džim Kurijer je saopštio da će na duel Srbiji izvesti isti tim koji je izvojevao pobedu protiv Brazila.

„Pod pretpostavkom da svi budu zdravi verujem da ćemo protiv Srbije igrati u istom sastavu kao umeču protiv Brazila u Džeksonvilu“ – rekao je Kurijer.

Bivši svetski broj jedan na tom meču je poverenje ukazao braći Brajan, Džonu Izneru i Semu Kveriju, protiv kojeg Novak Đoković tokom noći igra na Masters turniru u Indijan Velsu.

Podsetimo da će naša selekcija da bude oslabljena neigranjem Janka Tipsarevića, a da se Viktor Troicki nalazi u veoma lošoj formi pa Novaku Đokoviću i Nenadu Zimonjiću neće biti lako da Srbiji donesu tri poena.

Meč između SAD i Srbije na programu je od 5. do 7. aprila i biće odigran u glavnom gradu države Ajdaho – Bojsiju.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kurijer veruje Izneru i Kveriju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter