1
Fudbal

Barsa hoće Martineza

Objavljeno: 13.03.13 u 10:52

Jackson-Martinez

Kakav skauting imaju čelnici Portoa! Neverovatno da su uspeli da pronađu još jednog igrača kog će prodati za veliki novac, ovoga puta je u pitanju Džekson Martinez, koji briljira ove sezone, dao je 23 gola u 22. kola šampionata, a došao je iz meksičke Tihuane za 8,8 miliona evra.

Agent ovog Kolumbijca rekao je da se za njega interesuje Barselona, ali i još neki klubovi, među kojima je i veliki tim iz Madrida. Ubeđeni smo da je mislio na Altetiko, kome se Flakao isplatio više puta do sada. Zašto menjati dobre stvari? Kupiti opet napadača u Portou kada Falkao ode.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Barsa hoće Martineza | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter