0
Domaći fudbal

Zečević: Dobićemo UEFA licencu

Objavljeno: 12.03.13 u 21:39

Miodrag Zečević

Planirana sednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda nije večeras održana pošto je predsednik kluba Dragan Džajić insistirao da budu prisutni svi članovi. Kako se to nije desilo sednica je odložena do daljnjeg.

Priliku da se obrati medijima iskoristio je generalni sekretar kluba Miodrag Zečević, koji je izrazio nadu da će Crvena zvezda i pored svih poteškoća uspeti da dobije licencu za učešće u evropskim kupovima iako je rok veoma kratak (do 31. marta moraju da budu ispunjeni svi uslovi).

„Verujem da ćemo da dobijemo UEFA licencu. Ne mogu da vam odgovorim koliko i kome tačno dugujemo, ali je istina da se radi o velikoj sumi novca. Takođe nije istina da smo imali bilo kakav problem sa generalnim sponzorom, samo su postojale  nejasnoće u sastavljanju godišnjeg izveštaja. Sada kada je to otklonjeno verujemo da će sve da bude u redu“ – rekao je Zečević za Večernje novosti.

Crvena zvezda kao hleb nasušni očekuje uplatu od oko četiri miliona evra od strane Gasproma uz pomoć koje bi bili rešeni samo gorući problemi, ali klub će i dalje morati da traži rešenje za preko 40 miliona evra duga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter