1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sve za ćerku, sve za Partizan

Objavljeno: 12.03.13 u 13:10
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Tri tekme tri gola, pa malo li je?

Na priprema u dresu Partizana Nemanja Kojić nije postigao nijedan pogodak, ali mu to nije smetalo. Rekao je da će ga krenuti kad počnu zvanični mečevi i to se dogodilo.

Jedan je od najzaslužnijih zašto šampion ima osam bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, a sve svoje pogotke posvećuje ćerkici Valentini.

„Nisam postigao gol na debiju pred našim navijačima, ali sam na dva gostovanja bio precizan. Lepo sam se uklopio u ekipu i drago mi je što sam počeo da dajem golove.

Do sada sam ih postigao tri, a svaki od njih posvećujem ćerki Valentini. Tako će biti dokle god budem igrao fudbal“, rekao je Kojić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sve za ćerku, sve za Partizan | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter