1
Tenis

Kraj za Anu

Objavljeno: 12.03.13 u 08:54

Ana Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u šesnaestini finala Indijan Velsa od Nemice Mone Bartel sa 6:1, 3:6, 6:0. Kako je Ana prošle godine dogurala do polufinala, usled gubitka 370 bodova sledi joj pad na 17. mesto WTA liste.

Samo Ivanovićeva zna zbog čega je ovom meču pristupila sa tolikom dozom nervoze, ali u dva u tri seta po svemu je svoje navijače podsetila na prethodne godine kada je, gubitkom koncentracije a onda i samopouzdanja na terenu samu sebe pobeđivala.

Moni Bartel je odigrala jako dobar meč i imala je fantastične riterne i forhend, ali njeni udarci ne bi bili primetni da joj Ana nije sve servirala na tacni.

Ana je gubila čak i svoje servis gemove u kojima je vodila 40:0 (!) a na tri servis gema protivnice osvojila je samo šest poena. Retko loše izdanje Ivanovićeve i neslavan kraj učešća u Indijan Velsu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kraj za Anu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter