1
Evropske lige

Predsednik Barse optužen za prevaru

Objavljeno: 12.03.13 u 17:13

Sandro Rosel

Marketinška agencija Ailanto, čiji je vlasnik predsednik Barselone Sandro Rosel, optužena je da je nelegalno organizovala prijateljsku utakmicu između Braziča i Portugala 2008. godine.

Brazilsko tužilaštvo je istaklo da je Roselova marketinška agencija bila angažovana za organizaciju meča, a da prethodno nije bilo kandidacionog postupka. Ailanto se poslužio lažnim ugovorom, a za organizovanje ovog meča u Braziliji agencija je dobila 4 miliona dolara.

Ukoliko se dokaže Roselova krivica, predsednik Barselone bi mogao da bude osuđen i na osam godina zatvora u Brazilu! Lokalni mediji prenose da je Roselov advokat odbacio sve optužbe za prevaru nazvavši ih „neodgovornim“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Predsednik Barse optužen za prevaru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter