0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milinković: Nećemo se predati bez borbe

Objavljeno: 12.03.13 u 18:05
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Fudbaleri OFK Beograda sastaće se u sredu 13. marta sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije.

Trener „romantičara“ Zoran Milinković veruje da njegova ekipa može da obezbedi dobar rezultat u prvoj utakmici polufinala iako u poslednje vreme beleže loše rezultate.

„Trenutna situacija nije dobra po nas i nije momenat za velike reči i izjave, ali ubeđen sam da će rezultati doći. Pokušaćemo što bolje da se suprotstavimo rivalu i iskoristimo šanse ako se ukažu. Verujem u svoju ekipu, znam da momci mogu bolje i znam da smo naporno radili i da će doći vreme da to naplatimo“, izjavio je Milinković.

Trener OFK Beograda odbacuje optužbe da je ekipa zapostavila prvenstvo i da je Kup u prvom planu.

„Imamo puno problema u ovom trenutku i to nije tajna, ali rezultat nam je uvek u prvom planu. Ne mislim da je trenutna situacija toliko poražavajuća pa da ne možemo da se izvučemo iz nje“, istakao je Milinković.

Iako je Vojvodina proglašena za favorita njegova ekipa ne ide u Novi Sad sa belom zastavom.

„Videćemo da li je Vojvodina sa pravom proglašena za favorita. To će pokazati naredne utakmice, a mi ne bismo bili dobri sportisti ako bismo se predali bez borbe“, zaključuje Milinković.

Prvi polufinalni meč Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda na programu je u sredu 13. marta od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu. U drugom polufinalu sastaju se Javor i Jagodina, a njihov meč počinje u 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter