1
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Janković govori neistinu

Objavljeno: 12.03.13 u 10:45
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Mendžer Srđana Mijailovića izneo je pre nekiliko dana niz ozbiljnih optužbi na račun trenera Crvena zvezde. Naime, stevan Miković, rekao je da Alaksandar Janković mladog Mijailovića drži van ekipe zato što se bavi menadžerisanjem i mešetaranje, na šwta je trener crveno – belih odgovorio da su to „gluposti i laži“.

Međutim za Mikovića ova priča nije završena te je još jednom skrenuo pažnju na poteze koje povlači Janković.

„Nisam iznosio ni laži, ni gluposti. Govorio sam o ozbiljnim stvarima. Ne želim da se mešam treneru u posao, samo mi smeta što je govorio da Mijailović ne igra jel ga bole leđa. To je potpuna neistina. Reč je o momku sa pet pobeda u šest odigranih večitih derbija, koji je prošao sve reprezentativne selekcije. Interes Crvene zvezde je da bude na terenu, dug je preveliki da bi trener mogao da lomi preko kolena“ istakao je Stevan Miković za Sportski žurnal.

0
0

1 Komentara

  1. Kad pogledate fotografije ovog gospodina i kada znate koji mu je nadimak onda shvatite da je to čovek koji uliva poverenje i govori istinu 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter