1
Domaći fudbal

Ćurani padaju pod Golijom

Objavljeno: 12.03.13 u 15:26

image

Kapiten Javora Milovan Milović rekao je danas da je Jagodina težak protivnik, ali da veruje da njegov tim može da se plasira u finale Kupa Srbije.

Na terenu sportskog centra „Golija“ privode se kraju pripreme za meč od koga svi u Ivanjici očekuju mnogo.

„Jagodinci su bili prezadovoljni kada su nas izvukli za protivnika u polufinalu, a da li će biti zadovoljni i posle našeg duela ostaje da se vidi. Bez obzira na sve, svesni smo da za protivnika imamo izuzetno kvalitetnu ekipu što govori i trenutni plasman na tabeli. Oba polufinalna meča biće neizvesna, ali sportski je verovati da baš mi možemo na kraju da se radujemo“, rekao je Milović.

Najsmeliji u izjavama pred veliki meč je Nigerijac Ifeani Onilo.

„Jesu jaki ali mi ćemo pobediti i minimalna pobeda nas vodi u finale. Pokušaću da postignem gol, ali biću zadovoljan i asistencijama koje će nam doneti radost“, obećao nigerijski internacionalac

Javor dočekuje Jagodince sutra od 14 sati, a revanš utakmica je na programu su 17. aprila.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ćurani padaju pod Golijom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter