1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Cirkus u ABA ligi se nastavlja

Objavljeno: 12.03.13 u 14:01
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Nedugo posle izjave Dragana Đilasa za Tanjug da se dogovorio sa Romanom Liscem o organizaciji završnog turnira Jadranske lige u glavnom gradu Srbije, izvršni direktor regionalnog takmičenja je to demantovao.

„Poštujem i cenim gospodina Đilasa i njegovu želju da Beograd bude domaćin, ali moram da kažem da je ponuda mala i nije u redu. Nama treba više. Gospodin Đilas nam daje samo dvoranu, koja je u vlasništvu grada. Ne daje ni, recimo, kotizaciju, a ja sada sam moram da pronađem firmu koja će da osigura od štete dvoranu. Da li je moguće da u Srbiji nema nijedne takve? Uostalom, šteta je uvek problem. Ona se dogodi i kada Partizan igra u Evroligi“, izjavio je za Telegraf Roman Lisac.

Lisac je potom dodao da će se do kraja nedelje odlučiti ko će biti domaćin finalnog turnira.

„Beograd je i dalje u konkurenciji, ali nije logično, složićete se, da ja iz Slovenije koordiniram ili razgovaram sa srpskom policijom oko obezbeđenja. Jednostavno, Đilas nam je ponudio samo dvoranu, a mi nju možemo da dobijemo gde želimo“, zaključio je izvršni direktor ABA lige.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Cirkus u ABA ligi se nastavlja | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter