0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković zadovoljan formom reprezentativki

Objavljeno: 12.03.13 u 21:04

Women`s European Handball Championship EHF EURO 2012 Hungary vs Serbia.

Foto: starsport

Selektor ženske reprezentacije Srbije Saša Bošković okupiće rukometašice u Kragujevcu gde našu selekciju u okviru EHF nedelje 21. i 23. marta očekuju dueli sa Makedonijom. Bošković se odlučio za proverene snage uz male izmene u odnosu na Evropsko prvenstvo koje je održano u Beogradu, a na kojem je naša reprezentacija osvojila četvrto mesto.

„Sve devojke koje su sada na spisku, već imaju reprezentativni staž. Odlučio sam se za one koje su iznele Evropsko prvenstvo u Beogradu. Nema jedino Sanje Rajović, koja je povređena i mora da propusti ovu akciju. Vraćaju nam se Dragana Cvijić i Maja Luković, koje nisu bile u kombinaciji za EURO 2012 zbog povreda. Jelena Živković je prošli put bila na širem spisku od 28, a sada je u 22. Pričao sam sa njom. Želi da igra za Srbiju i nećemo da gledamo šta je bilo pre. To je najvažnije. Najbitnije je da sve devojke hoće da daju svoj maksimum za državu Srbiju“ – kazao je selektor Bošković za zvanični sajt Saveza.

Kakav je plan rada?

„Imaćemo konferencju za medije u ponedeljak. U utorak i sredu po dva treninga u Kragujevcu. U četvrtak i subotu nas čekaju dve utakmice sa Makedonkama. To će biti dobra provera za dalje, da se podsetimo šta smo radili i probamo da uradimo još nešto novo. Prezadovoljan sam formom igračica. Devojke mi šalju mejlove gde mogu da gledam njihove utakmice. Svaku sam pogledao, igraju dobro, stvarno sam zadovoljan“ – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter