1
Fudbal

FOTO: starsport

Blago Hrvatima, ja ne igram

Objavljeno: 12.03.13 u 12:44
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Odbrojavanje se nastavlja i polako svi brojimo dane, sate i minute do meča na Maksimiru. Nisam napisao ko se tada sastaje i kada se igra meč, jer ko to ne zna, njega ni ovaj tekst ne zanima.

Priča kako to neće biti običan susret u borbi za Svetsko prvenstvo je praktično više deplasirana, jer svi znamo da će tenzije biti neverovatne.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović kaže kako svoje igrače sprema na sve vrste provokacija, a ko od reprezentativaca nasedne na njih i dobije crveni karton, više neće biti pozivan u nacionalni tim.

Uz to, Miha kaže kako Hrvati imaju sreće što on neće biti u timu, jer zna da će ga vređati 90 minuta, a njega to inspiriše da bude još bolji.

„Samo neka vređaju mene, a igrače ostave na miru. Pozitivna stvar za Hrvate je što neću biti na terenu, jer znaju kako su se proveli prošli put. Što se provokacija tiče, na njih sigurno neću nasesti, a nadam se ni reprezentativci.

Spremam ih za sve, a ko od njih dobije crveni karton, taj više neće igrati u reprezentaciji dok god sam ja selektor.

Karton može da se dobije zbog nekog starta ili u žaru borbe, ali zbog prigovora, udaranja igrača bez lopte ili hvatanja, to ne dolazi u obzir“, kaže Miha.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Blago Hrvatima, ja ne igram | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter