1
Košarka

Aleksandrov u Manresi

Objavljeno: 12.03.13 u 17:36

Nemanja Aleksandrov

Svima je već odavno bilo jasno da belgijski Pepinster neće još dugo moći da zadrži odličnog Nemanju Aleksandrova. Srpski košarkaš je ove sezone beležio odlične partije u prežaljenom Pepinsteru i na taj način skrenuo pažnju na sebe.

Aleksandrov je svojim igrama zainteresovao čelnike Manrese koji su u njemu pronašli zamenu za povređenog Čarlsa Ramsdela, koji neće nastupati do kraja sezone. Manresa se grćevito bori za opstanak u španskoj ACB ligi i nalazi se na poslednjem mestu sa skorom 4-20.

Nemanja Aleksandrov je u ovoj sezoni bio ubedljivo najbolji igrač Pepinstera sa 16 poena uz 6 skokova prosečno po meču. Još jedan košarkaš Pepinstera je napustio ekipu, a to je Džerim Anderson koji će pojačati košarkaše Krke iz Novog Mesta.

„Oduvek sam imao želju da zaigram u Španiji i da se oprobam u najkvalitetnijem evropskom nacionalnom takmičenju. Idem u klub velike istorije i tradicije, što će mi biti samo dodatna motivacija da se prikažem u najboljem svetlu i pomognem Manresi da u tekućoj sezoni izbori opstanak. Sa druge strane hteo bih da se zahvalim čelnim ljudima Pepinstera i pogotovo treneru Nenadu Trajkoviću na veoma dobroj saradnji u ovoj sezoni“ – rekao je Aleksandrov.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Aleksandrov u Manresi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter