1
Domaći fudbal

Neca doneo sreću

Objavljeno: 11.03.13 u 09:42

Nemanja Tomić

Pobedu fudbalera Partizana nad Jagodininom uživo je posmatro i bivši fudbaler crno-belih Nemanja Tomić. Odakle on tu, možda će se pitati mnogi, ali odgovor je više nego jasan. Voli Partizan i sebi može da priušti kartu od Turske do Srbije.

To je taj razlog zašto se svaki fudbaler u ovoj Srbiji grčevito bori da ode iz nje. Odeš negde napolje, rintaš kao konj, ali te za to plaćaju, dok ovde rintaš i treniraš sa siću, mada najčešće za džabaka.

U Srbiji igrači kada se ne nalaze u protokolu za neko daleko gostovanju ni ne odu na tu utakmicu, jer benzin je suviše skup, a kad odu napolje, sebi mogu da priušte i kupovinu avionske karte.

„Nemam mnogo slobodnog vremena, ali nisam mogao da odolim i ne dođem. Partizanu sjano ide i kooliko vidim grabe ka šestoj uzastopnoj tituli“, rekao je Tomić za Sport.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Neca doneo sreću | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter