1
AdmiralBet ABA Liga

Kao na letovanju

Objavljeno: 11.03.13 u 19:05

image

Trener Radnićkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić bio je prilično nezadovoljan ponašanjem njegove ekipe na gostovanju u Zadru. Mutini izabranici nisu pružili očekivanu igru i poraženi su 75:68.

„Ne mogu da verujem da smo tako lako pali posle odlične igre i pobede protiv Budućnosti u sjajnoj atmosferi. Nismo se borili, igrači su se ponašali kao da su došli na letovanje, a ne da odigraju novu kvalitetnu utakmicu. Zadar je više želeo pobedu, imao čak 14 skokova u napadu, dok smo mi izgubili 12 lopti. Kao što sam rekao pred put, počeli smo da pečemo vola, a još ga nemamo“, rekao je Nikolić.

Ukoliko u poslednja dva kola Jadranske lige Radnički zabeleži pobede sigurno će se naći na završnom turniru, a prvi protivnik na tom putu biće im ekipa Splita sa kojom se sastaju 14. marta u gradu pod Marjanom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kao na letovanju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter