Brakocevic

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević proglašena je za najkorinsiju igračicu završnog turnira Lige šampiona koji je proteklog vikenda održan u Istanbulu. Njena ekipa je trijumfovala, a Jovana je još uvek pod utiscima posle osvajanja pehara u najelitnijem evropskom takmičenju.

“Slavili smo do kasno, još sam pod utiscima. Baš sam uzbuđena, proživljavam ponovo polufinale i finale i vraćam film”, izjavičla je Brakočevićeva agenciji Beta.


Vakifbank je bio vrlo ubedljiv u finalu protiv azerbejdžanske Rabite trijumfom od 3:0, ali Braočevićeva ističe da i pored ubedljive pobede meč uopšte nije bio lak.

“Nama je delovalo da je Rabita ušla malo stegnuto u meč, a mi smo to iskoristili da ih stegnemo još više…Uspevali smo i da im čitamo sistem igre. Ukratko, uspeli smo da ih nadigramo, ali rezultat od 3:0 ne govori da je utakmica bila laka. Bila je teška i puna emocija”, naglasila je reprezentativka Srbije.

Priznanje za najkorisniju igračicu koje je dobila svakako da mnogo znači.

“Trofej mi mnogo znači, to je najprestižnije takmičenje za klubove. Presrećna sam i što sam član ovog kluba. A što se tiče MVP priznanja, na tome mogu samo da zahvalim saigračicama i treneru što su me podržavali i pomogli”, zaključuje Brakočevićeva.