1
AdmiralBet ABA Liga

Solnok otpisao Skopljance

Objavljeno: 10.03.13 u 20:42

aba-lopta

Mađarski Solnok je u samoj završnici ABA lige počeo da ređa pobede pa je na red stigao i skopski MZT koji je večeras u meču 24. kola poražen sa 81:72 (22:9, 19:19, 20:31, 20:13).

Iskusni Bader je sa 24 postignuta poena bio najefikasniji u domaćem timu, a dobru partiju pružio je i Florens koji je dodao 15. Na drugoj strani Dejvis, Damjan Stojanovski i Gečevski su postgli po 15, a Čekovski 13 poena.

Ovim trijumfom Solnok je sačuvao šansu da izbegne fenjer na kraju sezone pošto sada ima identičan skor kao Zadar i Split, dok Široki ima pobedu manje, ali i meč manje. Na drugoj strani MZT je ostao i bez teoretske šanse da se bori za plasman na Fajnal-for pošto ima polovičan skor od po 12 pobeda i poraza.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Solnok otpisao Skopljance | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter