1
Domaći fudbal

Radnička nedelja

Objavljeno: 10.03.13 u 11:23

jsl1

Susret Kragujevačkog i Niškog Radničkog staviće zavesu na 18. kolo Jelen Superlige. Letimičan pogled na tabelu kaže da su domaćini u goroj situaciji, jer se nalaze u zoni ispadanja, ali ni Nišlije nisu baš sigurne.

Stoga, obe ekipe u ovom duelu imaju veliki imperativ pobede.

„Pred našom publikom uvek idemo na pobedu, bez obzira na sve pehove koje smo imali u poslednje vreme. Nalazimo se u takvoj situaciji da nikome ne možemo da pretimo, ali nama je trijumf neophodan i uradićemo sve da do njega dođemo“, kaže trener Kargujevčana Dejan Đurđević, a njegov kolega iz Niša Saša Mrkić dodaje:

„Nadali smo se boljem rezultatu u prva dva kola, ali u tome nismo uspeli, pa verujemo da ćemo to nadoknaditi u Kragujevcu. Naš rival je u težoj situaciji, samo što njihovo trenutno mesto na tabeli ne odgovara njihovom kvalitetu i moraćemo mnogo da se pomučimo kako bismo ih pobedili.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Radnička nedelja | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter