1
Evrokupovi

Milan u problemu

Objavljeno: 10.03.13 u 13:06

Pacini

Milan je u petak uveče pobedio Đenovu u gostima sa 2:0, ali je ostao i bez Đampaola Pacinija, koji je dao prvi gol, a onda izašao iz igre. Bivši napadač Intera će morati da propusti naredna dva meča rosonera, a to znači da ga Masimilijano Alegri nema za meč na Kamp Nou protiv Barselone.

Pošto Baloteli nije registrovan, moraće Alegri da krene sa El Šaravijem kao najisturenijim i verovatno Nijangom na desnom boku, mada bi mogao da odigra i na kartu iznenađenja i pusti Robinja od prvog minuta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Milan u problemu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter