1
Evropske lige

Defanzivac Dortmunda povređen, ne igra u četvrtfinalu LŠ

Humelsu stradao skočni zglob

Objavljeno: 10.03.13 u 23:17

FC Schalke 04 v Borussia Dortmund - Bundesliga

Jirgen Klop, trener Borusije Dortmund, napravio je veliku grešku kada je nedovoljno oporavljenog Matsa Humelsa stavio u tim na meču protiv Šalkea, jer je on zadobio novu povredu i pod velikim je znakom pitanja za mečeve četvrtfinala Lige šampiona, koji su milionerima sada najbitniji.

Humels će najverovatnije biti van terena mesec dana zbog povrede skočnog zgloba, sa kojim je i ranije imao problem. To znači da ga neće biti u mečevima koje milioneri budu igrali u narednoj fazi LŠ, što će svakako biti hendikep, a menjaće ga Santana.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Humelsu stradao skočni zglob | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter