1
Tenis

Ana ubedljiva na startu

Objavljeno: 10.03.13 u 08:20

Ana Ivanović

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ubedljivo je savladala Amerikanku Tejlor Tausend rezultatom 6:1, 6:2 u drugom kolu WTA turnira u Indijan Velsu.

Odlična Ana nije imala većih problema sa 16-godišnjom Amerikankom koja je dva od tri gema uzela na servis protivnice. Ivanovićeva je na ovom meču imala čak 20 brejk lopti od kojih je iskoristila sedam što je pokazatelj koliko je naša teniserka bila nadmoćna u ovom duelu.

U narednom kolu Ana će se sastati sa Nemicom Monom Bartel koja je u 2. kolu bila bolja od Kiki Bertens iz Holandije sa 6:1, 6:4.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ana ubedljiva na startu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter