in ,

Vermez i Krunić složni: Rezultat realan

Foto: starsport
Foto: starsport
Foto: starsport

Trener Partizana Vladimir Vermezović priznaje da njegov tim u pojedinim trenucima susreta protiv Jagodine nije igrao onako kako je on zamislio, ali ističe da je pobeda apsolutno zaslužena.

„Potvrdilo se da je Jagodina odličan tim, kojeg karaakteriše ogranizovana i taktički besprekorna igra. Sredinom prvog dela igre domaćin je imao dobru priliku, ali smatram da je rezuultat na kraju realan.

Drago mi je zbog atmosfere i što je pubika imala priliku da vidi odličnu igru oba tima. Pojedinci nisu mogli da isprate ritam, ali ne mogu ništa da im zamerim.

Ekipi Jagodine čestitatm na sjanoj igri i želimj im da sledeće godine na ovom divnom stadionu u ovako sjajnoj atmosferi igraju i evropske utakmice“ – rekao je Vermezović, a na to se nadovezao trener Jagodine Simo Krunić:

„Kad se sagleda cela utakmica, rezultat je na kraju realan. Mi smo pokušali srcem da odgovorimo na Partizanov kvalitet, da bi se ispostavilo da u tome nismo uspeli. Nama je u ovom meču i bod bio dovoljan, ali rival je4 zasluženo pobedio.“

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

„Igra nam je u usponu“

Lake pobede Zvezde i Jedinstva