1
Evropske lige

Rajo hoće u Evropu

Objavljeno: 09.03.13 u 17:56

rajo-espanjol1

Odigran je prvi meč dana kada je u pitanju 27. kolo Primere, Rajo Valjekano je savladao ekipu Espanjola sa 2:0 i nastavio da živi san da će ući u neko evropsko takmičenje. Još jedan sjajan meč Raja, koji je poveo golom Domingeza u 9. minutu, a asistirao je još jednom fantastični Brazilac Leo Baptistao, kome je to bila sedma asistencija u sezoni. Pobedu su overili u 77. minutu kada je Piti došao do 11 ovosezonskog gola, a uposlio ga je Đordi Figeras, doskorašnji defanzivac Klub Briža.

Rajo je došao do 41. boda ove sezone i nalazi se na deobi sedmog mesta sa Sosijedadom, ali i na samo -2 u odnosu na četvrtoplasiranu Malagu. Espanjol ostaje 13. sa 32 boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rajo hoće u Evropu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter