1
AdmiralBet ABA Liga

„Nismo imali šansu“

Objavljeno: 09.03.13 u 23:29

nikolic

Trener košarkaša Radničkog, Miroslav Nikolić, razloge za poraz u Zadru pronašao je u previše izgubljenih lopti njegove ekipe i odličnom ofanzivnom skoku domaćeg tima.

„Čestitam Zadru. Pokazali su da su ekipa koja zaslužuje ostanak u ABA društvu. Pobedili su na Višnjiku gotove sve ekipe iz vrha lige, a izgubili su one utakmice koje nije trebalo. Kvalitet im je neosporan. Upozoravao sam moje igrače na zadarski napadački skok, ali nisu uspeli da ga iskontrolišu. Imali smo i previše izgubljenih lopti, tako da jednostavno nismo imali šansu“ – bio je iskren Nikolić.

Radnički nakon izgubljenog meču u Dalmaciji ima isti broj pobeda i poraza kao podgorička Budućnost (15/9), ali i bolji međusobni skor što znači da će Kragujevčani sigurno ići na završni turnir ukoliko u poslednja dva meča ligaškog dela takmičenja savladaju Split u gostima i Crvenu zvezdu pred svojim navijačima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter