1
Evroliga

Mirotić najkorisniji igrač kola

Objavljeno: 09.03.13 u 09:41

mirotic-nikola

Nikola Mirotić je najkorisniji igrač 10. kola druge faze Evrolige.

Krilni košarkaš madridskog Reala je u pobedi protiv Žalgirisa postigao 31 poen uz 11 skokova i po dve blokade i asistencije što mu je donelo indeks uspešnosti 37. Osam indeksnih poena manje sakupio je Bojan Bogdanović iz Fenerbahčea, dok je kapiten reprezentacije Srbije i centar moskovskog CSKA Nenad Krstić imao indeks uspešnosti 28.

Na listi najkorisnijih igrača druge faze Evrolige vodi Bojan Bogdanović čiji je prosek 23.20 indeksnih poena po meču. Drugi je Pol Dejvis iz Himkija sa prosekom 21, dok je na trećem mestu Viktor Hrjapa iz CSKA sa prosekom 19.17.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Mirotić najkorisniji igrač kola | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter