0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Maljković: Bez titule sezona ne bi bila uspešna

Objavljeno: 09.03.13 u 13:00
FOTO:starsportphoto.com
FOTO:starsportphoto.com

Košarkašice Partizana u nedelju protiv Šapca započinju odbranu titule šampionki Srbije. Prvi meč igra se u nedelju od 18 časova u novobeogradskoj Hali sportova, dok je drugi susret na programu u sredu od 19 časova u Šapcu.

Izabranice Marine Maljković ove sezone su veoma dominantne, bez poraza su osvojile titulu u MŽRK ligi i trofej u Kupu Milana Cige Vasojevića, a nadaju se da će niz nastaviti i u domaćem prvenstvu. Maljkovićeva pred početak plej-ofa ističe da se jasno zna koji je cilj ’crno-belih’, upravo zbog rezultata u dosadašnjem delu sezone.

-Naš pohod ka tituli je u direktnoj relaciji sa sposobnošću mojih igračica da zaborave prethodna dva osvojena trofeja. Možda grešim, ali ako ne osvojimo titulu, smatraću sezonu neuspešnom – jasna je Maljkovićeva.

Jedna od najkonstantnijih igračica Partizana ove sezone Bruk Kvinan slaže se u potpunosti sa Maljkovićevom.

-Bilo je veoma bitno za mene, saigračice i trenera da osvojimo Kup i regionalnu ligu. Bilo mi je drago što sam mogla da učestvujem u uspehu tima. Sada se fokusiramo na prvenstvo Srbije i u ovom trenutku jedino što želimo je da sezonu završimo titulom – rekla je Kvinanova.

 

 

 

Pred početak plej-ofa, Maljkovićeva i kapiten ’crno-belih’ Milica Dabović učestvovale su u humanoj akciji udruženja „Šumska vila“ i zasadile su mlade sadnice pored igrališta na Čukaričkoj padini za šestogodišnju Anu. Novih deset sadnica jasena zasađeno je radi obnavljanja polomljenih stabala posađenih prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter