0
Ostali sportovi

FOTO: starsport

Prilagoditi se „prljavoj“ igri Breše

Objavljeno: 08.03.13 u 17:41
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Vaterpolisti Partizana će pokušati protiv Breše da pronađu put do četvrtfinala Lige šampiona. Trener crno-belih Vladimir Vujasinović ističe da će meč protiv Italijana biti veoma težak.

„Protivnik je pravog italijanskog tipa – igra izuzetno agresivno, ‘prljav’ vaterpolo. Naš cilj je da se, pre svega, što pre naviknemo na to, a posle toga će sve biti lakše“, izjavio je Vujasinović.

Po rečima stratega Partizana ovo će takođe biti duel mladosti i iskustva.

„Oni su veoma iskusna ekipa sa pet-šest igrača koji imaju više od 30 godina, dok smo mi veoma talentovana postava i upravo ćemo to pokušati da prikažemo“, ističe Vujasinović.

Vujasinović smatra da je Breša u prednosti pošto se drugi meč, koji odlučuje ko će se naći u četvrtfinalu, igra u Italiji.

„Utakmica kod kuće može da bude hendikep pošto se sve odlučuje u drugom meču. Cilj nam je svakako da uđemo u osam najboljih u Ligi šampiona“, konstatovao je trener crno-belih.

Pobeda protiv Crvene zvezde vratila je samopouzdanje šampionu Srbije koji će pred domaćom publikom pokušati da nastavi trijumfalni niz.

„Utakmica protiv Crvene zvezde nam je vratila samopouzdanje jer smo tokom sezone imali dosta oscilacija, pa ćemo tako pokušati da pred domaćom publikom da dođemo dobrog rezultata pred revanš u Italiji“, zaključuje Vujasinović.

Meč osmine finala Lige šampiona između Partizana i Breše na programu je u nedelju 10. marta na Banjici od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter