1
Evropske lige

Oglasio se Čakir

Objavljeno: 08.03.13 u 13:04

kunjet čakir
Digla se velika prašina oko dodeljenog crvenog kartona Naniju na meču osminefinala Lige šampiona, a turski sudija Cunjet Čakir se konačno oglasio i rekao sledeće za španski AS.

„Osećam se dobro i uopšte ne sumnjam u svoju odluku. Crveni karton za Nanija je bio opravdan. Ljudi će to shvatiti. Kada sam ja to dosudio nešto nepravedno protiv engleskih klubova? Crveni Teriju? Crveni Baloteliju? Nema tu nikakve greške, sve je bilo opravdano.“

Na vodenicu sudije Čakira ide i izjava jednog od najboljih sudija svih vremena Koline koji je rekao da je Nani opravdano isključen.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Oglasio se ÄŒakir | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter