1
ATP

Nadal zabrinut

Objavljeno: 08.03.13 u 20:15

Nadal

Od kada se vratio na teren Rafael Nadal odigrao je nekoliko mečeva i ostavio je veoma dobar utisak. Pogotovo u poslednjem meču na turniru u Akapulku kada je u finalu ubedljivo savladao Davida Ferera.

Ipak, svi mečevi na kojima je Nadal nastupao odigrani su na šljaci. Španskog tenisera sada očekuju dueli na tvrdoj podlozi, a Rafa je zabrinut za svoje problematično koleno.

„Koleno je lepo prihvatilo moje pokrete i nastupe na šljaci i svake nedelje je sve bolje. Ipak, sada sledi teži deo procesa oporavka a to je test na betonu. Nemam neko samopouzdanje i ne očekujem neki dobar rezultat. To me, međutim, neće sprečiti da dam sve od sebe u Indijan Velsu“, izjavio je Španac.

Nadal će se u drugom kolu sastati sa Rajanom Harisonom, a ukoliko uspe da dođe do četvrtfinala potencijalni protivnik bi mogao da mu bude Rodžer Federer.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadal zabrinut | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter