0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Janković: Baloteli je vrhunski talenat

Objavljeno: 08.03.13 u 09:48
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Posle dvoipomesečne pauze, Boško Janković se vratio prošlog vikenda u tim Đenove na utakmici sa Romom, u kojem je ’vučica’ slavila sa 3:1. Janković nije ulazio u igru na tom meču, ali bi povratak na teren mogao da ga čeka već večeras, kada njegov tim dočekuje Milan.

Iako ističe da se oporavio od teže povrede, Janković kaže da još vraća staru formu kako bi izdržao maksimalne 90-minutne napore.

„Spreman sam za igru. Ne znam da li ću početi meč, jer još uvek nemam dovoljno snage da odigram svih 90 minuta. Ova utakmica nam je od velikog značaja. Pripremamo se kao i pred svaku drugu, pošto će nam svaka utakmica do kraja prvenstva biti kao finalna“, rekao je Janković.

Đenova je trenutno na 17. poziciji Serije A i još uvek strahuje od ispadanja, dok je Milan treći, sa 11 bodova manje od vodećeg Juventusa. ’Roso-neri’ se takođe bore i u Ligi šampiona i pred revanš sa Barselonom imaju prednost od 2:0, a Janković baš u tome vidi šansu svog tima.

„Milan će se više koncentrisati na revanš sa Barselonom, jer je za njih to meč sezone. Mislim da to mi treba da iskoristimo i profitiramo, jer će Alegri verovatno odmarati veliki broj igrača“, naglasio je Janković.

Srpski fudbaler je svestan i ko u timu Milana predstavlja najveću pretnju, ne samo po Đenovu, već i ostale protivnike ’roso-nera’.

„Baloteli je vrhunski talenat i mnogo dobrog je doneo Milanu. Ima šansu da bude među petoricom najboljih na svetu, ali sve od njega zavisi“, istakao je Janković.

Duel Đenove i Milana igra se u petak od 20.45 na stadionu „Luiđi Feraris“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter