1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Svi sumnjaju u Srbiju

Objavljeno: 07.03.13 u 13:01
Foto: starsport
Foto: starsport

Pitam se ja, da li su svi protiv nas ili su svi drugi realni, a mi smo u zabludi kad kažemo da ćemo pobediti Hrvatsku?

Eto, recimo Ivica Osim, Predrag Mijatović i Srećko Katanec smatraju da je Hrvatska favorit u tom meču i da bi trijumf igrača selektora Siniše Mihajlovića bilo veliko iznenađenje.

Da li su u pravu, videćemo 22. marta na Maksimiru.

Srbija ima sjajnu odbranu i veoma mlade igrače, ali Hrvatska je u prednosti, pre svega u iskustvu.

Meč odlučuju sitni detalji i ko bude pravio manje grešaka, taj će trijumfovati, a ja smatram da bi to trebalo da bude Hrvatska“, kaže legendarni selektor SFR Jugoslavije Ivica Osim.

Slično razmišljaju i nekadašnji reprezentativci Predrag Mijatović i Srećko Katanec.

„Hrvatska je favorit u čisto fudbalskom smislu. Ima daleko iskusnije igrače, bolje je plasirana na tabeli, dugo su na okupu… Ali, u fudbalu je sve moguće“, kaže Katanec, dok Mijat dodaje:

„Porazom od Hrvatske Srbija bi se oprostila od plasmana na SP, pa je s te strane pritisak na nju veći. Uz to, Hrvatska je iskusnija i uigranija i ja bih prednost dao njoj.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Svi sumnjaju u Srbiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter