1
Fudbal

Milanezi bi Lisandra Lopeza

Objavljeno: 07.03.13 u 18:51

lisandro-lopez
Lisandro Lopez, ali ne iskusni napadač Liona, već 24-godišnji defanzivac Arsenal Sarandija sa identičnim imenom nalazi se na meti oba kluba iz Milana, koji će u letnjem prelaznom roku pokušati da ga dovedu.

Lopez je bio na listi želja Intera i pre godinu dana, a sada su neroazuri opet krenuli po njega, ali će imati konkurenciju u vidu gradskog rivala. Inter inače želi još jednog Argetninca, Ruben Bota iz Tigrea je meta, a on igra na poziciji ofanzivnog veznog i došao bi kao slobodan igrač.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Milanezi bi Lisandra Lopeza | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter