1
Automobili

Hjundai pokazao mašinu

Objavljeno: 07.03.13 u 14:48

image4

Hjundai je na sajmu u Ženevi predstavio poslednju verziju automobila i20 koji će se sledeće godine takmičini u WRC šampionatu.

Evolucija u odnosu na i20 koji je jesenas prikazan u semptembru pre svega je delo kolaboracije između korejski stručnjaka u Namjangu i njihovog odeljenja osnovanog u nemačkom gradiću Alzenau.

Direktor tima Majkl Nandan objasnio je da su promene uglavnom učinjene na spoljašnosti automobila.

„Na novom i20 najviše smo radili na aerodimnamici te sistemu za hlađenje. Novo zadnje krilo, te prednji spojler samo su neke od učinjenih izmena, a takođe je rađeno i na ojačanju šasije. Sve ovo smo uradili kako bi spremno dočekali predstojaća testiranja, na kojima očekujemo da počnemo sa rešavanjem nekih drugih problema“ rekao je Nandan.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hjundai pokazao maÅ¡inu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter