1
AdmiralBet ABA Liga

„Cilj je prvo mesto“

Objavljeno: 07.03.13 u 21:53

vlada vukoičić

Crvena zvezda još uvek nije teoretski obezbedila plasman na završni turnir ABA lige, trijumfom na gostovanju Širokom bi to učinila, ali trener Vlada Vukoičić tvrdi da će njegov tim jurišati na sve tri pobede kako bi pokušao da zauzme prvo mesto na tabeli i tako obezbedi direktan plasman u Evroligu.

„Sa tri pobede možemo i do prvog mesta, što je cilj kojem i dalje stremimo. Sistem je takav da ta pozicija mnogo donosi, ali niko ne može da tvrdi da drugi, treći ili četvrti tim neće takođe ići u Evroligu. Svi žele da tokom ligaškog dela pokušaju da osvoje broj 1, tako da smo konstantno imali obavezu da jurimo pobedu u svakom meču. Najvećim delom smo sami sebi nabacili taj pritisak lošim rezultatima na početku sezone. Posledica je to da smo do sada odigrali samo dve „ležerne“ utakmice, na kraju prve i druge faze Evrokupa“ – rekao je u izjavi za Večernje novosti popularni Divac.

Za utakmicu sa Širokim, koja je na programu u ponedeljak, konkurisaće i od povrede oporavljeni Majkl Skot koji bi u predstojećim duelima protiv Budućnosti i Radničkog trebalo da bude velika pomoć svom timu.

Novost iz kluba sa Malog Kalemegdana je i da će uprava pokušati da raskine ugovor sa Eltonom Braunom koji se nalazi na transfer listi, ali za njega i dalje nema interesovanja drugih klubova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter