0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda traži od Lorbeka detalje sporazuma sa ECA

Objavljeno: 06.03.13 u 17:57

kk zvezda

Ogromna pometnja koja je nastala u regionalnoj ABA ligi zbog nesporazuma oko mesta koje vode u Evroligu nateralo je čelnike Crvene zvezde Telekom da reaguju. Oni su poslali zvanično pismo predsedniku ABA lige Radovanu Lorbeku sa zahtevom da se svim klubovima dostavi sporazum koji je dogovoren između ECA i ABA lige 1. marta u Luksemburgu.

Između ostalog u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana se navodi:

„U nameri da i ovog puta klubovi ne ostanu u zabludi od Radovana Lorbeka je zatraženo da u najkraćem vremenskom roku svim klubovima dostavi pomenuti sporazum koji je predsednik ABA lige potpisao zajedno sa gospodinom Đordijem Bertomeuom, kako bi na delu mogle da se vide svi detalji tog sporazuma.

Osnovni razlog ovakvog zahteva je želja da se ne ponovi slična situacija sa pogrešnim tumačenjem propozicija na koje su čelnici KK Crvena zvezda upozoravali još na Skupštini ABA Sidro održanoj 11. septembra 2012. godine u Ljubljani. Namera nam je da se lično uverimo u sve ono što u sporazumu piše i sve to uporedimo sa saopštenjem koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Evrolige, kako ponovo ne bismo došli u vrlo neprijatnu situaciju.“

Crveno-beli dodaju da ne žele da se bave tumačenjem već da direktno imaju uvid u sve činjenice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter