0
ATP

Marej u Novakovoj polovini „kostura“

Objavljeno: 06.03.13 u 19:20

zreb-indijanvels

Novak Đoković i Janko Tipsarević kao nosioci neće igrati u prvom kolu turnira u Indijan Velsu, ali će zato Viktor Troicki morati da izbori plasman u drugu rundu pošto se ne nalazi među „kosturašima“.

Đoković će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela Italijana Fonjinija i Slovenca Bedenea, a potom ukoliko ne bude velikih iznenađenja trebalo bi da igra najpre protiv Bugarina Dimitrova, potom sa Argentincem Huanom Monakom, a u četvrtfinalu bi se sreo sa Congom. U istoj polovini žreba u kojoj je Novak nalazi se i Endi Marej sa kojim bi mogao da se sretne u polufinalu, ako Škotlanđanin preskoči prethodne prepreke.

Tipsarević i Troicki se nalaze u donjem delu žreba i sa Novakom ne mogu da se sretnu sve do finala, dok je njihov eventualni dvoboj moguć tek u polufinalu. Prvi Jankov suparnik biće bolji iz duela Felisijana Lopeza i jednog od kvalifikanata, ako bude uspešan mogao bi da se sretne sa Sepijem, a potom sa Nadalom.

Viktora već u prvom kolu očekuje duel sa dobrim znancem Davidom Gofanom kojeg je nedavno savladao u Dejvis kup meču između Srbije i Belgije. Ukoliko ponovo bude uspešan očekuje ga meč protiv Florijana Majera, a potom verovatno meč protiv Tomaša Berdiha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter