in ,

Laki flert Meklarena i Honde

prost-sena-meklaren-honda

Iako se pretpostavljalo da će Meklaren i sledeće sezone kada budu obavezni V6 motori koristiti Mercedesove agregate pojavila se informacija da bi tim iz Vokinga mogao da obnovi saradnju sa Hondom sa kojom je svojevremeno osvojio četiri šampionske titule.

Kako se nezvanično saznaje inženjeri japanske kompanije već su posetili Meklarenov razvojni centar, pa je to navelo mnoge da pomisle da će britanski tim ponovo koristiti Hondine motore.

„Mi imamo ugovor sa Mercedesom na još tri godine i tu je kraj priče što se nas tiče. Priča se da bi u Formulu 1 mogla da se vrati Honda, ali i da uđu Porše i Hjundai, što bio po mom mišljenju bilo dobro“ – rekao je Martin Vitmarš, izvršni direktor Meklarena.

Međutim, direktor Mercedesa Toto Volf  svestan je da bi saradnja sa Meklarenom mogla lako da bude raskinuta iako ova kompanija ima dugoročne planove sa britanskim timom.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Laki flert Meklarena i Honde | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the reverse image1

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Šta tražite dole?

„Razmišljamo samo o Novom Pazaru“