0
Košarka

Dva Stefana u Džordanovom kampu

Objavljeno: 06.03.13 u 20:05

stefan-peno

Kadetski reprezentativci Srbije Stefan Peno i Stefan Nikolić odabrani su među 10 najtalentovanijih igrača u Evropi rođenih 1997. godine koji će učestvovati na „Džordan brend klasiku“ 13. aprila u Bruklinu. Peno i Nikolić proteklih dana bili su u kampu u Barseloni gde su se izborili za nastup u Americi.

Biće to 11. skup najdarovitijih mladih igrača sveta koji je se organizuje pod pokroviteljstvom Majkla Džordana i kompanije Najk. U sklopu „Džordan brend klasika“ održaće se finalno regionalno takmičenje, a nešto kasnije internacionlne mlade zvezde odigraće utakmicu protiv vršnjaka iz Amerike.

Koliko je prestižan „Džordan brend klasik“ najbolje govore imena osvajača MVP titula u dosadašnjih 11 sezona. Amare Stodemajer, Lebron Džejms, Kevin Durant, Dvajt Haurad, Brendon Dženings, Kajri Irving i Entoni Dejvis samo su neki od igrača koji su na ovom turniru najavili ogroman potencijal i velike karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter