1
Domaći fudbal

foto:starsport

BSK – Partizan, drugi pokušaj

Objavljeno: 05.03.13 u 14:49
foto:starsport
foto:starsport

Dok drugi odmaraju BSK i Partizan igraju, jer dok su drugi igrali BSK i Partizan su odmarali. Jasna matematika i tu nema ništa sporno.

Meč prvog kola prolećnog dela sezone koji je odložen zbog neadekvatnog stanja terena u Borči, biće odigran danas u 13.00 časova, a trener Partizana Vladimir Vermezović očekuje da njegov tim pobedi.

Međutim, to je očekivano i nezanimljivo, ali je zanimljiviji onaj deo gde je pričao o Nikoli Ninkoviću.

„Dogovorio sam se s Džigijem da vam on sam kaže zašto ga nema u timu, ali ja ću vam reći da kašnjenje nije razlog. Meni se kod njega sviđa način na koji je reagovao na izostajanje iz tima, odsnosno njegov dobar rad na treninzima.

Zbog svega toga, on će biti sutra u konkurenciji za tim na meču protv BSK.

Ne znam samo ko je pustio te priče o tome kako ga traže Inter i Zenit, jer to nije tačno i pitam se samo gde su ga gledaali, pa žele da ga dovedu?

To je neko palsirao, jer je poznato da mladi igrači prijemčivi na te stvari“ rekao je Vermez.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title BSK & on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter