1
Evropske lige

Tevez slomio otpor Vile

Objavljeno: 04.03.13 u 22:58

Tevez

Odigran je i poslednji meč 28. kola Premijer lige, Mančester Siti je pobedom nad Aston Vilom od 1:0 zadržao kakve takve šanse da se do kraja bori za titulu, ali je svima jasno da je to nerealno jer imaju 12 bodova manje u odnosu na Junajted.

Siti je do trijumfa na Vila Parku došao golom Karlosa Teveza u sudijeskoj nadoknadi vremena u prvom delu igre, a asistirao mu je Edin Džeko. Inače, Džeko je ušao sa klupe u 25. minutu umesto Rodvela, a Manćini je počeo meč sa samo jednim napadačem Tevezom.

Matija Nastasić je odigrao svih 90 minuta i kao po običaju bio je veoma siguran u defanzivi. Kolarov je meč gledao sa klupe.

Siti je došao do 59. boda u sezoni, već smo vam rekli da su na -12 u odnosu na gradskog rivala, dok je Aston Vila na 18. mestu sa 24 boda i videćemo da li će sačuvati status premijerligaša do kraja sezone.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tevez slomio otpor Vile | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter