0
Domaći fudbal

Rad u službi Partizana

Objavljeno: 04.03.13 u 12:08

jsl

Zvezda za Partizanom opet zaostaje pet koraka, s tim da ima i utakmicu više, pa je sasvim osnovano pitati može li se Partizan već proglasiti šampionom?

Do kraja prvenstva ostalo je još 13 kola, što bi se reklo mnogo bodova je u opticaju, ali u ovom našem fudbalu pet poena razlike (da ne prejudiciramo i pričamo kako je osam) je zaista ogromna prednost.

Taj rezultat s Vračara možda će uticati da Zvezda promeni trenera, ali o tome nešto više večeras, kad se završio sastanak Upravnog odbora kluba s Marakane.

Od ostalih rezultat, manje-više došlo je sve očekivano. Čak i pobeda Jagodine nad OFK Beogradom, kao i novi poraz Smedereva, koji posele 17 odigranih kola ima samo osam bodova. Dakle, o tome ko ide u niži rang odavno je postalo bezpredmetno pričati.

BSK takođe ima velikih problema, budući da je poslednji gol postigao još u novembru, dok Voša gazi kao nenormalna. Ove sezone su odigrali sedam kontrolnih mečeva i dve zvanične utakmice i ostvarili svih devet pobeda.

Rezultati 17. kola

Radnički Niš – Hajduk            1:0 (0:0)

Novi Pazar – Radnički 1923    1:0 (1:0)

Rad – Crvena zvezda  1:1 (0:1)

Javor – Smederevo      4:0 (3:0)

Vojvodina – Spartak ZV         2:1 (1:0)

Sloboda Point – BSK  1:0 (1:0)

Partizan – Donji Srem  2:0 (1:0)

OFK Beograd – Jagodina        1:3 (0:0)

tabela

Parovi 18. kola (9. mart): Hajduk – OFK Beograd, Jagodina – Partizan, Donji Srem – Sloboda Point, BSK – Vojvodina, Spartak ZV – Javor, Smederevo – Rad, C.zvezda – Novi Pazar, Radnički 1923 – Radnički Niš

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter